MUHS Bell Schedules 2024-25

Monday and Friday

7:30am-7:50am	Academic Warm-up *	20 minutes
7:55am-8:50am	1 st hour	55 minutes
8:55am-9:50am	2 nd hour	55 minutes
9:55am-10:50am	3 rd hour	55 minutes
10:55am-11:50am	4 th hour	55 minutes
11:50am-12:25pm	Lunch	35 minutes
12:30pm-1:25pm	5 th hour	55 minutes
1:30pm-2:25pm	6 th hour	55 minutes
2:30pm-3:00pm	Academic Overtime *	30 minutes

*Academic Warm-Up and Academic Overtime are times when teachers have available office hours. Please check with your individual teacher for additional information

Tuesday and Thursday (Advisory)

7:30am-7:50am	Academic Warm-up *	20 minutes
7:55am-8:45am	1 st hour	50 minutes
8:50am-9:40am	2 nd hour	50 minutes
9:45am-10:15am	Advisory / Academic Flex	30 minutes
10:20am-11:10am	3 rd hour	50 minutes
11:15am-12:05pm	4 th hour	50 minutes
12:05pm-12:35pm	Lunch	30 minutes
12:40pm-1:30pm	5 th hour	50 minutes
1:35pm-2:25pm	6 th hour	50 minutes
2:30pm-3:00pm	Academic Overtime *	30 minutes

*Academic Warm-Up and Academic Overtime are times when teachers have available office hours. Please check with your individual teacher for additional information

Wednesday – Late Start

7:30am-8:45am	Late Start	75 minutes
9:00am-9:45am	1 st hour	45 minutes
9:50am-10:35am	2 nd hour	45 minutes
10:40am-11:25am	3 rd hour	45 minutes
11:30am-12:15pm	4 th hour	45 minutes
12:15pm-12:45pm	Lunch	30 minutes
12:50pm-1:35pm	5 th hour	45 minutes
1:40pm-2:25pm	6 th hour	45 minutes

Parent/Teacher Conference and Exam Schedule (8 days/year)

September 12 & 13, February 13 & 14 - Parent Teacher Conferences December 18 & 19, May 21 & 22 - Final Exams

Day One

7:55am - 9:10am	1 st hour	75 minutes
9:10am - 9:20am	Break	10 minutes
9:20am - 10:35am	3 rd hour	75 minutes
10:35am -10:45am	Break	10 minutes
10:45am – 12:00pm	5 th hour	75 minutes
12:00pm and beyond	Parent Teacher Conferences and Exam Grading	

Day Two

7:55am - 9:10am	2 nd hour	75 minutes
9:10am - 9:20am	Break	10 minutes
9:20am - 10:35am	4 th hour	75 minutes
10:35am -10:45am	Break	10 minutes
10:45am – 12:00pm	6 th hour	75 minutes
12:00pm and beyond	Parent Teacher Conferences and Exam Grading	

Assembly Schedule

7:55am-8:45am	1 st hour	50 minutes
8:50am-9:40am	2 nd hour	50 minutes
9:45am-10:35am	3 rd hour	50 minutes
10:40am-11:30am	4 th hour	50 minutes
11:30am-12:05pm	Assembly	35 minutes
12:05pm-12:35pm	Lunch	30 minutes
12:40pm-1:30pm	5 th hour	50 minutes
1:35pm-2:25pm	6 th hour	50 minutes

*all bell schedules have been reviewed for instructional minute requirements